PONUDA

Sunce ili snijeg? Ili oboje?

Pri spomenu Gorkog Kotara većini nas se pred očima pojavljuje slika poput priložene – blago opuštene, pod snijegom nježno savijene grane mirnih stabala, nedirnute čisto bijele snježne površine bez tragova predatora iz porodice Homo sapiensa…

Tko je barem jednom proveo makar i najkraće vrijeme u ovakvom okruženju, poželio se vratiti prvom prilikom, osjetiti mir koji ovaj kraj pruža i nakupiti energiju neophodnu za daljnju svakodnevnicu.

Ništa manje interesantni i traženi nisu zeleni i mirisima bogati proljetni dani idealni za istraživanje mnogobrojnih više i manje poznatih lokacija u neposrednoj blizini Kupjaka.

(više o njima pronađite OVDJEU blizini.)

A ljeto je tek priča za sebe, koju će pogotovo cijeniti svi oni željni bijega od uzavrelog gradskog asfalta.

Iako smo u ovome “poslu” (ne volimo ga takvim zvati) relativno kratko vrijeme, nimalo skromno volimo se pohvaliti da smo kroz poznanstva s našim gostima stekli međusobno povjerenje koje rezultira ponovnim suradnjama.

Iz tog razloga ljubazno vas molimo da na vrijeme planirate svoj boravak i s povjerenjem nam se obratite bez ustručavanja. Napominjemo i to da surađujemo i s našim kolegama iz neposredne blizine, tako da ukoliko samostalno ne možemo udovoljiti vašim zahtjevima, barem vas možemo uputiti na pravu adresu.

Dobrodošli u Gorski kotar!

O KUĆI:

Kuća za odmor Kairos nalazi se u malenom mjestu Kupjak, 10km od Delnica i 5km od Ravne Gore te samo 3km od izlaza s autoceste Zagreb-Rijeka. Nadmorska visina je 783m.
U kuću se može smjestiti 10 osoba te sastoji od prizemlja i kata.
U prizemlju se nalazi:
– Trokrevetna spavaća soba s bračnim krevetom (160×200) i krevetom za jednu osobu (90×200)
– Kuhinja i blagovaonica
– Kupaonica s tušem i dodatni wc
– Praonica rublja (perilica rublja i sušilica rublja)
– Potpuno opremljena konoba s velikim stolom za 12 osoba, ledomatom, hladnjakom za piće, prostorom za pripremu hranu (sudoper, električna ploča za kuhanje) i perilicom suđa
– U vanjskom prostoru konobe, ispod nadstrešnice, nalazi se potpuno opremljen roštilj (dvije peke, velike i male gradele, tronožac, tava, lonac)
– Unutarnjim stepeništem dolazi se na kat kuće gdje se nalazi:
– Kuhinja i blagovaonica
– Dnevni boravak
– Kupaonica s tušem
– Dvije spavaće sobe s bračnim krvetom (160×200)
– Spavaća soba s krevetima na kat (90×200)
– Terasa
– Izvan kuće se nalazi:
– Parkiralište
– Roštilj s nadstrešnicom i prostor za sjedenje i ručavanje
– Nadstrešnica s peletima
– Garaža koja služi kao spremište za sanjke, bicikle i motore
-Kuća je opremljena s:
– Tri keramičke ploče za kuhanje (konoba i obje kuhinje)
– Dvije pećnice (kuhinje)
– Dvije nape (kuhinje)
– Tri hladnjaka (kuhinje i konoba)
– Ledomat
– Mikser
– Sušilo za kosu
– Kuhinjska vaga
– Kuhalo za vodu
– Dva televizora (Na katu imamo dostupan NETFLIX i HBO GO)
– Dvije glazbene linije
– Perilica rublja
– Sušilica rublja
– Toster
Kuća je opremljena centralnim grijanjem na pelete i s dvije male peći na drva, za ugođaj.

Osnova za obračun ponude:

Mjesec / Cijena po noćenju*

SIJEČANJ* *   –   2000,00 Kn

VELJAČA   –   2000,00 Kn

OŽUJAK   –   1800,00 Kn

TRAVANJ   –   1800,00 Kn

SVIBANJ   –   1800,00 Kn

LIPANJ   –   1800,00 Kn

SRPANJ   –   1800,00 Kn

KOLOVOZ   –   1800,00 Kn

RUJAN   –   1800,00 Kn

LISTOPAD   –   1900,00 Kn

STUDENI   –   1900,00 Kn

PROSINAC* *   –   2000,00 Kn

Napomena: Odobravamo popust na više od tri noćenja i na manji broj osoba od punog kapaciteta!
* Minimalno je dva noćenja
** Navedena cijena ne vrijedi za period 20.12. - 06.01. U tom periodu cijena isključivo na upit
Uvjeti otkaza rezervacije i ostali uvjeti:

 – Plaćanje se vrši Internet bankarstvom, akontacija u visini od 30% za rezervaciju termina, ostatak se plaća na isti način na dan dolaska u kuću.
 – Za otkaz rezervacije 30 dana i manje prije ugovorenog termina odmora, gostu se akontacija ne vraća, a može je koristiti za neki drugi termin u dogovoru s vlasnikom kuće.
 – Za otkaz rezervacije 31 dan i više dana prije ugovorenog termina, gosti imaju pravo iskoristiti akontaciju za neki drugi slobodan termin po vlastitom izboru, ili zatražiti od nas povrat novaca u punom iznosu.
 – Iznimka od gore navedenog je najam za period od 20.12. do 06.01.  – Za ovaj period, rezervacija se može otkazati do 20.11. (povrat akontacije ili korištenje iste za neki drugi termin), za sve otkaze iza 20.11., gostu se akontacija ne vraća
 – Zbog situacije s COVID 19 pandemijom, otkazi koji su rezultat zabrane kretanja (uvođenje propusnica, samoizolacija ili pozitivan test na Covid) podrazumijevaju da se radi o opravdanom otkazivanju rezervacije. Za takve situacije vrijedi pravilo korištenja nekog drugog termina u dogovoru s vlasnikom kuće.

KUĆNI RED:

Dragi gosti,
dobrodošli u Kuću za odmor Kairos. Želimo vam ugodan i miran boravak, a kako bi izbjegli moguće nesporazume molimo vas da se pridržavate kućnog reda.

1. Smještaj je na raspolaganju od 12h na dan dolaska. Prije dolaska molimo vas obavijestite vlasnika ili domaćina kuće o okvirnom vremenu dolaska.
2. Smještaj je na raspolaganju do 10h na dan odlaska.
3. Prilikom dolaska molimo vas da nam predočite vašu osobne iskaznice ili putovnice radi prijave u sustav e-visitor.
4. Cijena najma za rezervirani boravak se plaća prvi dan boravka u kući. Ukoliko odlučite otići prije dogovorenog termina, povrat novaca neće biti moguće izvršiti.
5. Tijekom boravka za sva pitanja vezana uz smještaj, infomacije o okolici i sl. se možete obratiti vlasniku ili domaćinu kuće.
6. U kuću nije dozvoljeno unošenje oružja, zapaljivih i eksplozivnih naprava.
7. Vlasnik i domaćin kuće ne smiju bez najave i dopuštenja gosta ulaziti u iznajmljen prostor ili dirati imovinu gosta.
8. Vlasnik i domaćin kuće smiju ulaziti u iznajmljen prostor u slučaju kada objektu i/ili imovini gosta prijeti opasnost ili su vlasnik i domaćin procijenili da dolazi do kršenja kućnog reda.
9. Gosti su dužni održavati čistoću kuće tijekom boravka te brinuti o inventaru i uređajima koji su im na raspolaganju. Nastalu štetu ili kvarove gosti su dužni prijaviti. U slučaju kvara zbog neprimjerenog rukovanja uređajima ili nastale štete u prostoru gosti nadoknađuju iznos nastale štete.
10. Pušenje unutar kuće je dozvoljeno samo u konobi i vrtu kuće.
11. Opuške i otpad nije dozvoljeno bacati u vrt ili okolicu. Za reciklažu su vam unutar dvorišta dostupne kante za papir, staklo i plastiku.
12. Prilikom izlaska iz kuće isključite električne uređaje te zatvorite vrata i prozore kako ne bi nastala šteta zbog propuha, kiše ili snijega.
13. Zabranjeno je iznošenje opreme i inventara iz kuće.
14. Molimo vas poštujte mir i imovinu susjeda u okolici kuće.
15. Kućnim ljubimcima nije dozvoljeno korištenje kauča i kreveta namijenjenih gostima. Sve potrepštine za kućnog ljubimca osiguravaju gosti (zdjelice, ručnici za brisanje i sl.).
16. Osobama koji nisu registrirani gosti kuće nije dozvoljeno noćenje, cjelodnevni boravak ni korištenje inventara kuće.
17. U slučaju nepridržavanja kućnog reda vlasnik ima pravo otkazati gostima uslugu boravka bez povrata novaca.